Welkom op de website van Dionne BrusseeVideo 
 

Let op: bij het afspelen van onderstaande videofragmenten is het wenselijk om na het luisteren van een fragment het desbetreffende fragment te stoppen of te pauzeren, alvorens een ander fragment te openen. anders gaan de fragmenten door elkaar lopen.


Klik hier voor het optreden tijdens het Open Podium in Huis van de Wijk Lydia met pianist Hans ten
Hoopen, februari 2020


Hieronder het lied 'Whither Rocking Hymn' van R. Vaughan Willams tijdens het optreden in Naumburg (Duitsland) van 24 december 2013 met pianist Luc Blommers
.Hieronder vindt u een aantal fragmenten uit het concert 'Lijden en verleiden' van november 2011, een operamiddag met aria's, duetten en terzetten van diverse componisten in de Onze Lieve Vrouwe Kapel in Amsterdam.


Dionne Brussee, aria "Je dis quand rien ne m'epouvante" uit de opera "Carmen" van G. Bizet.Monique Neefjes en Dionne Brussee, duet "Two Daughters" uit de opera "King Arthur" van H. Purcell.Monique Neefjes, Dionne Brussee en Isja Conen, terzet "Zu hilfe" uit de opera "Die Zauberflöte" van Mozart. Figurant Rob Polet.Dionne Brussee en Isja Conen, duet "Ah guarda sorella" uit de opera "Cosi fan Tutte" van Mozart.
Dionne Brussee - Amsterdam

® CP